Fri Frakt! Betala tryggt med Klarna!

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Spåra Order

Vill du spåra din beställning? När din beställning skickas ut får du en Leveransbekräftelse via e-post från support@preparedsweden.com med ditt spårningsnummer. Beroende på vilken produkt som beställts kan det ta upp till 7 arbetsdagar att skicka e-postmeddelandet. När du har fått e-postmeddelandet anger du ditt spårningsnummer nedan för att enkelt kontrollera din leveransstatus.

Saker att tänka på:

Beställningsnummer uppdateras inte omedelbart med tillgänglig leveransstatus. Om ditt spårningsnummer visar att det för närvarande inte är tillgängligt ska du inte bli orolig - din beställning har skickats ut och är på väg till det lokala postkontoret. Spårning bör uppdateras inom några arbetsdagar. Beroende på destinationen kan det ta 10 till 15 arbetsdagar innan beställningen levereras.

Om du ser några irrelevanta annonser i spårningspopupen så är vi uppriktigt ledsna. Vi använder oss av en tredjeparts orderspårningstjänst för att säkerställa bästa möjliga spårningsresultat, så vi har ingen möjlighet att kontrollera de annonser som visas på den. Tack för din förståelse.

Search