Fri Frakt!

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Köpvillkor

1.      Beställning

Efter du har slutfört din beställning kommer det skickas en orderbekräftelse antingen till din e-postadress eller som SMS till ditt telefonnummer, beroende på vad du har valt.

I din orderbekräftelse ser du dina uppgifter om:

  • Produkter
  • Pris
  • Leveransadress
  • Faktureringsadress
  • Fraktmetod

Ifall du ser att det är något fel i din orderbekräftelse ska du kontakta oss omedelbart via e-post på support@preparedsweden.com så hjälper vi dig att ändra uppgifterna så att allt blir rätt.

Ifall du inte har mottagit en orderbekräftelse rekommenderar vi dig att kika i din skräppost, det händer någon gång ibland att mailen hamnar där.

2.      Leverans

Efter du har fått sin orderbekräftelse kommer det dröja några dagar tills du får en leveransbekräftelse om att din vara är på väg.

Var inte orolig ifall din leveransbekräftelse dröjer längre än normalt, vi kommer fortfarande leverera din produkt till dig inom utsatt tid som står i början på produktbeskrivningen.

Ibland ändras våra leveranstider så det är det tidsfristen som som fanns att läsa i produktbeskrivningen då du köpte din produkt som gäller.

  • Fri frakt gäller ifall inte annat anges när du köper din produkt.

3.      Priser

Priserna i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar orsakat av att leverantörer ändrat sitt pris, feltryck och felaktigheter i priset beroende på felaktig information och vi förbehåller oss rätten att justera priset under dessa unika omständigheter.

4.      Ångerrätt

Du som kund har alltid 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du tagit emot en vara dom du beställt. Läs mer om våran återbetalnings-policy genom att klicka här.

Search